instagram error Jecko & Jessie | Jecko & Jessie
Meny
Laddar...

Jecko & Jessie

Jecko & Jessie för barn

Hej!

Jecko & Jessie här, vi jobbar med underhållning och kultur för SMÅ* människor och STORA* människor. Vi jobbar med olika barnprogram på Barnkanalen och mycket live föreställningar runt om i landet, som gett oss feedback från publik och media – ” Att alla i HELA familjen, har lika skoj”.

Hoppas vi snart ses på vår familjeföreställning, där mobiler, surfplattor, datorer och sociala medier är ett minne blott för en stund. Istället skapar vi glädje, humor och bus tillsammans.

Och känner du inte till oss, fråga ett barn i närheten!

*Stora=vuxna
*Små= Barn

Jecko & Jessie för barn

Föräldrar

Hej förälder, välkommen till Jecko & Jessie. Vi har över 20 års erfarenhet i nöjesbranschen. Duon jobbar mycket med drivmotorn: De är inte bara vad man gör, utan hur och varför.
Vi vill skapa en show med magi, fantasi, trolleri och luft nummer som får er och barnen att hålla andan. 

Har jobbat mycket utomlands, men har de senaste åren satsat mer och mer på hemmaplan och Sverige. Gjort stora julshower med Fredrik Kempe, Andreas Weise m.fl. Jobbat med företag som Peab, Stadium. Shower tillsammans med artister som Anton Ewald, Måns Selmelöv, Scotts, Lotta Engberg, Magnus Uggla m.m.

Vårt stora projekt har varit att bygga vår egna teater utanför Lidköping. Vrickade teatern bjuder in till olika shower under året, för både vuxna och barn. Nyhet 2017 blir julshow för familjen.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: @jecko_jessie